TEKNOLOGJI

Santander – me Ripple këtë pranverë

Ripple-Satender

Grupi bankar Santander do të bashkohet me Ripple për të lëshuar një aplikacion ndërkombëtar të transferimit të parave duke përdorur platformat Ripple’s Blockchain xCurrent dhe RippleNet. Kur fliste për lirimin e ardhshëm të aplikacionit në konferencën ndërkombëtare Fintech në Londër, Nathan Bostock, drejtori ekzekutiv i Mbretërisë së Bashkuar nga Santander …

Lexo më shumë

Tron (TRX) – Test Net po vjen

tron

Një nga ekipet më aktive në kripto-komunitetin: TRON [TRX] është kthyer përsëri në qendër të vëmendjes me një njoftim të ri të anëtarëve të ekipit të teknologjisë, i cili është bërë përmes një tweet vetëm një javë përpara fillimit të Test Net që është planifikuar të lansohet më 31 mars. …

Lexo më shumë

Telekomi i Korea-s njofton teknologjinë Blockchain për siguri të rrjetit

telecom

Korporata kryesore e Koresë së Jugut, Korea Telecom (KT), tha të mërkurën se planifikon të përdorë sistemin e ri të telekomunikacionit të mundësuar nga zgjidhjet e sigurisë blockchain. Projekti i infrastrukturës digjitale të KT-së, i quajtur “Interneti i ardhshëm”, do t’i lejojë njerëzit dhe bizneset të fitojnë shpërblime për përdorimin …

Lexo më shumë

NSA zhvillon sistemin për identifikimin e përdoruesve të Bitcoin-it

nsa-bitcoin

Agjensia e Sigurisë Kombëtare e Shteteve të Bashkuara (NSA) raportohet se është në gjendje të gjejë dërguesit dhe marrësit e Bitcoin në mbarë botën, zbulojnë dokumentet e klasifikuara nga Edward Snowden. Burimet e përdorura për këtë artikull u zbuluan në The Intercept, një botim kushtuar ‘gazetarisë kundërshtare’ e themeluar nga …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!