Ballina / TEKNOLOGJI (page 3)

TEKNOLOGJI

Franca thirrje qeverive botërore: Të organizojmë internetin

macron 2

Franca dhe gjigantët amerikanë të teknologjisë, duke përfshirë Microsoft u kanë bërë thirrje qeverive botërore dhe kompanive që të jenë pjesë e iniciativës për të rregulluar internetin dhe të luftojnë kërcënimet siç janë sulmet kibernetike, censura online dhe gjuha e urrejtjes. Me prezantimin e deklaratës së titulluar “Thirrja e Parisit …

Lexo më shumë

Apple dhe Samsung do të gjobiten me nga 5 milionë euro, ngadalësuan celularët

Apple dhe Samsung do të gjobiten me nga 5 milionë euro respektivisht në Itali, për “ngadalësimin me qëllim” të celularëve të tyre. Një hetim i nisur në janar nga autoriteti i konkurrencës në Itali, zbuloi se disa përditësime të softuerëve të celularëve kishin efekt negativ në performancën e pajisjeve. Hetimi, …

Lexo më shumë