Ballina / TEKNOLOGJI (page 29)

TEKNOLOGJI

Hong Kong, fushatë televizive kundër ICO-ve dhe kriptovalutave

Në Shtator të vitit të kaluar autoritetet e vendit shprehën shqetësimet e para për bumin e ICO-ve dhe monedhave kriptografike. Autoritetet financiare botërore kanë paralajmëruar vazhdimisht qytetarët për rrezikun që paraqesin monedhat kriptografike dhe investimi në ICO megjithatë Hong Kongu është një hap para. Shqetësimet kanë qenë kaq të larta …

Lexo më shumë