TEKNOLOGJI

Me “GoodTwitter” mund ta riktheni versionin e rrjetit për desktop

Twitter

GoodTwitter është shkarkuar nga mijëra përdorues Chrome dhe Firefox. Një përdorues i Twitter dhe zhvilluesi i softuerit, Zusor, ka zbuluar një shtesë të re për Google Chrome dhe Mozilla Firefox që do t’ju lejojë të përdorni faqen e vjetër të Twitter për desktop. Është quajtur GoodTwitter. Veçmas, një udhëzues është …

Lexo më shumë

Nëse nuk e keni përditësuar sistemin iOs të iPhone-it, bëjeni menjëherë

iPhone

Përditësojeni menjëherë ‘iPhone’-in tuaj, për të rregulluar gabimet e zbuluara në sistemin operativ ‘iOS’ të kompanisë teknologjike Apple. Ekipi i sigurisë të ‘Project Zero’ kohët e fundit zbuloi gjashtë dobësi në softuerin e Apple, me gjigantin teknologjik që haste në të metat e sigurisë me përditësimin e sistemit softuerik ‘iOS12.4’ …

Lexo më shumë

Po falimentojnë televizionet

te rinjet, media, rrejetet soclae, telefoni

Të rinjtë në Mbretërinë e Bashkuar po i braktisin thuajse krejtësisht lajmet televizive Sipas rregullatorit vendas të komunikimit, Ofcom, gjysma e Mbretërisë së Bashkuar sot lajmet i merr nga media sociale. Llogaritet se personat e moshës 65 vjeç e lart, shohin mesatarisht 33 minuta lajmeve televizive në ditë, por për …

Lexo më shumë