Ballina / TEKNOLOGJI (page 16)

TEKNOLOGJI

Si të kontrollojmë se cilat aplikacione kanë marrë të dhënat tona në Facebook

facebook

Shumë përdorues të Facebook kur navigojnë në aplikacione ndodhen shpesh para alternativës për tu loguar nëpërmjet Facebook apo nëpërmjet krijimit të një llogarie të re. Sigurisht që shumica zgjedh të logohet nga Facebook duke mos humbur kohë për regjistrim dhe për të evituar harrimin e fjalëkalimit. Pas historisë së Cambridge …

Lexo më shumë

Zbulim shokues në blockchain

blockchain

Hulumtuesit thonë se nisur nga kjo, të paktën në 112 vende të botës posedimi dhe përdorimi i bitcoin është automatikisht i jashtëligjshëm. Bota e bitcoin po përgatitet të përballet me një zbulim shokues i cili në vetvete përbën kërcënim për ekzistencën e monedhës kriptografike më popullore në botë. Një analizë …

Lexo më shumë