TEKNOLOGJI

Të varfërit pa internet

internet

Mbi 1.3 miliardë njerëz nuk kanë përjetuar kurrë kënaqësinë që mund të sjellë interneti sepse në vendet ku jetojnë ata rrjeti i internetit nuk ekziston. Po ashtu , shumë njerëz të varfër në viset e ndryshme të botës nuk kanë pajisje teknologjike dhe nuk kanë mundësi të kyqen në internet, …

Lexo më shumë

Facebook mbushi 10 vjet

facebook

Rrjeti social më i madh në botë sot feston 10 vjetorin e krijimit. Me 1.2 miliardë përdorues dhe 500 milion faqe biznesi në mbarë botën, Facebook është kompania që shënon rritjen më të madhe të të ardhurave në dy vitet e fundit. Mark Zuckerberg, themeluesi i këtij rrjeti social, në …

Lexo më shumë

Paraja dixhitale Bitcoin

bitcoins

Njerëzit tani blejnë mallra, paguajnë për shërbimet, apo transferojnë para kudo në botë, duke i anashkaluar të gjitha bankat, kartat e kredit dhe shërbime të tjera financiare, madje edhe qeveritë. Gjithnjë e më shumë ata po përdorin paranë virtuale, që njihet si Bitcoin. E krijuar në vitin 2009 nga një …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!