fbpx

TEKNOLOGJI

Google+ për të gjithë

Google+  u ofrua fillimisht për gazetarët dhe njerëzit që punojnë në fushat e teknologjive të ngjashme. Megjithatë, aftësia e anëtarëve që të ftonin miqtë për krijoi rritje të shpejtë të përdoruesve të saj, deri në dhjetëra miliona. Google +, u lejon individëve të shpërndajnë fotot, mesazhet dhe komentet, mirëpo integron …

Lexo më shumë