TEKNOLOGJI

Ja çka di “Google”

Google

Google se fundmi ka publikuar disa përmirsime në sferën e privatësis dhe sigurisë, duke publikuar “My Account”- ku mund të shihni një sasi tepër të madhe të inforamatave tuaja me te cilat disponon “Google”. As nuk e keni idenë se çka krejt di ky motor i kërkimeve për ju. Nëse …

Lexo më shumë

WP kodon ueb-faqen e lajmeve

WP

Gazeta Washington Post ka nisur të kodojë pjesë të ueb-faqes së saj, për ta bërë më të vështirë për spiunët kibernetikë dhe hakerët që të monitorojnë artikujt që përdoruesit lexojnë. Gazeta amerikane ka thënë se do që përdoruesit “të ndjehen të sigurt”, edhe pse mund të ketë rënie të përfitimeve …

Lexo më shumë