TEKNOLOGJI

Aplikacionet dhe mbrojtja e privatësisë

Aplikacionet më të përdorshme për shkëmbim mesazhesh dështojnë në mbrojtjen e informacionit të përdoruesve Sipas organizatës “Amnesty International”, aplikacionet më të përhapura për të komunikuar nuk ofrojnë mbrojtjen e duhur të informacioneve dhe privatësisë. Skype-i dhe Snapchat-i janë në mesin e emrave të njohur që kritikohen për probleme me sigurinë …

Lexo më shumë

Samsung kopjon Apple?

Apple prezantoi në shtator iPhone 7 ku risia më e madhe ishin ndryshimet që kishin pësuar kufjet. Në këtë pajisje, kompania amerikane hoqi kufjet tradicionale me fish duke i zëvendësuar ato me kufje pa fish. Kjo lëvizje shkaktoi jo pa reagime negative për kompaninë amerikane, e cila gjithsesi nuk u …

Lexo më shumë