TEKNOLOGJI

Samsung kopjon Apple?

Apple prezantoi në shtator iPhone 7 ku risia më e madhe ishin ndryshimet që kishin pësuar kufjet. Në këtë pajisje, kompania amerikane hoqi kufjet tradicionale me fish duke i zëvendësuar ato me kufje pa fish. Kjo lëvizje shkaktoi jo pa reagime negative për kompaninë amerikane, e cila gjithsesi nuk u …

Lexo më shumë

Instagram edhe me një tjetër risi

Instagram

Opsioni “Like” dhe “Reply” tani është edhe në Instagram. Rrjeti social Instagram është një nga më të përdorurit tani për tani dhe shumë shpesh bëhen përditësime me anë të së cilave mendohet të plotësohen kërkesat e përdoruesve. Instagrami ka mundësuar ndaljen e komenteve nëpër postime me qëllim që të shmangë …

Lexo më shumë

Samsung fiton ndaj Apple

Një Gjykata e Lartë me vendim unanim të martën hodhi poshtë kërkesën për pothuajse 400 milionë dollar në emër të dëmshpërblimit që Samsung ishte urdhëruar fillimisht të paguajë ndaj rivalit Apple – në një mosmarrëveshje të gjatë që kompanitë patën mbi patentat për elementet e telefonave të mençur që ofrojnë …

Lexo më shumë

Risi tek Audi SQ2

Audi Q2 është anëtari më i ri (dhe aktualisht më i vogël) i familjes Audi Q, por gjiganti gjerman tashmë planifikon që të zgjerojë ofertën e tij. Ky version sportiv, po ashtu, pritet të vijë me motor 2.0-litër Turbo me katër cilindra e me kapacitet prej rreth 300 kuajfuqi, në …

Lexo më shumë