TEKNOLOGJI

Trageti i pasagjerëve që punon me bateri

Ndërsa industria energjetike po transformohet ngadalë nga mbështetja tek lëndët djegëse me bazë fosile drejt burimeve të ripërtëritshme, një prej komponenteve thelbësore- bateria- po ashtu po njeh përparime. Bateritë moderne tani kanë kapacitete më të mëdha për ruajtjen e energjisë dhe marrin më pak kohë për t’u karikuar. Kjo nënkupton …

Lexo më shumë

Facebook bëhet radio

Facebook është gjithmonë e më shumë në mes të komunikimit, dhe tashmë bëhet edhe ‘radio’. Rrjeti social ka bërë të ditur publikimin e Live Audio, streaming radiofonik, duke hedhur sytë dhe nga të apasionuarit e podcast. BBC është nga të parat media që do të bashkëpunojë. Kjo lëvizje thotë kompania, …

Lexo më shumë