Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona (page 5)

KriptoZona

“Sinochem” eksporton benzinë duke përdorur teknologjinë Blockchain

Tanker

Sinochem Group, energjia kryesore e Kinës, kimikatet, bujqësia, pasuria e patundshme dhe ofruesi i financave, ka përfunduar me sukses dërgimin e benzinës duke përdorur teknologjinë blockchain. Reuters raportoi se një nga 300 filialet e saj, Sinochem Energy Technology Co. Ltd., ishte përgjegjës për eksportimin e produktit nga qyteti i Kinës, …

Lexo më shumë

Zbulim shokues në blockchain

blockchain

Hulumtuesit thonë se nisur nga kjo, të paktën në 112 vende të botës posedimi dhe përdorimi i bitcoin është automatikisht i jashtëligjshëm. Bota e bitcoin po përgatitet të përballet me një zbulim shokues i cili në vetvete përbën kërcënim për ekzistencën e monedhës kriptografike më popullore në botë. Një analizë …

Lexo më shumë