KriptoZona

Debuton kartëmonedha e parë e Bitcoin

tangem

Ditën e Enjte Singapori u bë vendi i parë në botë i cili hedh në qarkullim një kartëmonedhë bitcoin. Prodhuesi i kartëmonedhave digjitale Tangem njoftoi lançimin e kartëmonedhës bitcoin. Me zyra qendrore në kriptoluginën Zug në Zvicër dhe Hong Kong, Tangem gjithashtu është prezent në Singapor, Kinë dhe Rusi. Kompania …

Lexo më shumë

Debuton kartëmonedha e parë e Bitcoin

bitcoin

Ditën e Enjte Singapori u bë vendi i parë në botë i cili hedh në qarkullim një kartëmonedhë bitcoin. Prodhuesi i kartëmonedhave dixhitale Tangem njoftoi lançimin e kartëmonedhës bitcoin. Me zyra qendrore në kriptoluginën Zug në Zvicër dhe Hong Kong, Tangem gjithashtu është prezent në Singapor, Kinë dhe Rusi. Kompania …

Lexo më shumë