Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona (page 27)

KriptoZona

Monedhat dixhitale janë një rrezik

Një zyrtar i lartë i Rezervës Federale Amerikane u shpreh se monedhat dixhitale janë të ekspozuara ndaj sulmeve kibernetike dhe aktiviteteve kriminale, prandaj janë të rrezikshme për tu përdorur. “Një monedhë dixhitale e një banke qëndrore do të shndërrohej në një shënjestër globale të sulmeve kibernetike,” tha Guvernatori Jerome Powell. Ai …

Lexo më shumë

Juncker: Rënia e 'Schengenit' nënkupton zhdukjen e Euros

Në rast të shpërbërjes së Schengenit, papunësia do të rritet, thotë Jean Cloud Junker, Presidenti i Komisionit Evropian. Ai poashtu ka paralajmëruar se pasojë e shpërbërjes eventuale do të jetë edhe shuarja e valutës Euro. “Schengeni është një nga të arriturat më të mëdha të integrimeve europiane. Pa te, pa lirinë e …

Lexo më shumë