Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona (page 23)

KriptoZona

India paralajmëron masa kundër Bitcoin

Autoritetet indiane paralajmërojnë masa kundër kripto-valutave, por ata nuk duan të vendosin rregulla më strikte për momentin. Ministria e Financave indiane ka lëshuar një paralajmërim mbi Bitcoin dixhital. Sipas Departamentit të Thesarit, Bitcoin dhe kripto-valutave të tjera janë shumë të ngjashme me një skemë piramidale dhe prandaj duhet të shmangen. …

Lexo më shumë

A është Bitcoini hallall?

bitcoin

Organi kryesor religjioz në Turqi ka marrë vendim që valuta virtuale, Bitcoin, nuk është e përshtatshme me rregullat e fesë islame, shkruan Euronews. Drejtorati për Çështje Fetare, ose Diyanet, një organizatë shtetërore që merret me çështje religjioze, ka thënë që përdorimi i bitcoinit nga myslimanët nuk është i lejuar sepse, …

Lexo më shumë