Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona (page 22)

KriptoZona

Bëhuni gati për një shpërthim të vlerës së Bitcoinit, punëtorët e Wall Street pritet t’i investojnë bonuset e tyre

Shumë analistë të tregut presin që tregu i kriptovalutave të ketë rritje së shpejti. Javë më parë çmimi i Bitcoinit tregtohej me më shumë se 20,000 dollarë, ndërsa në fund të vitit 2017 çmimi i Bitcoinit kishte rënë në rreth 11,000 dollarë, shkruan BusinessInsider. Kjo kishte pasuar prapë me një …

Lexo më shumë

ActionCoin

ActionCoin është një monedhë e re digjitale ( kripto monedhë ) e cila pritet të del në treg me 1 Mars 2018. Synimi i kësaj monedhe është të mundësoj blersit apo poseduesit e saj të paguajnë për pushimet e tyre dhe aktivitetet turistike. Sipas website zyrtar të monedhës ActionCoin ka …

Lexo më shumë

Ditëlindja e Bitcoin

Pikërisht nëntë vjet më parë, më 3 janar 2009, u minua blloku i parë në blockchain-in e Bitcoinit. I quajtur Genesis Block, ky bllok përmbante 50 bitcoina dhe ka gjasa të jetë minuar nga krijuesi i mistershëm i Bitcoin, Satoshi Nakamoto. Kjo ishte një kohë kur Bitcoin nuk vlente absolutisht …

Lexo më shumë