Ballina / TEKNOLOGJI / KriptoZona (page 20)

KriptoZona

Nostradamusi kishte parashikuar kriptovalutat qysh në shekullin e 16-të

Rritja e vlerës së Bitcoin është bërë tema kryesore në botë, kurse qysh në shekullin e 16-të Nostradamusi e kishte parashikuar ekzistencën e kësaj kriptovalute. Nostradamusi qysh në vitin 1555, në librin “Les Proheties”, kishte parashikuar revolucionin e kriptovalutës, transmeton Telegrafi. Në disa rreshta të këtij libri thuhet se kombet …

Lexo më shumë

BarCamp Prishtina do të organizoj diskutimin “Bota e Kriptovalutave”

Nga një diskutim i forumeve të fshehura të internetit në një ndër temat më të përfolura, kriptovalutat padyshim që janë duke ndryshuar klimatin ekonomik botëror. Vetëm programet kompjuterike të cilat përdoren për mihjen e kriptovalutave shpenzojnë më shumë energji elektrike se 150 shtete rreth botës. Në qoftë se këto valuta …

Lexo më shumë

Si trajtohen Bitcoin dhe monedhat e tjera kriptografike në shtetet e zhvilluara

Japonia, ndryshe nga fqinjët e Koresë dhe Kinës të cilët do të implementojnë masa ndaj monedhave kriptografike, ka hapur dyert për Bitcoin. Monedha më popullore në planet është e legalizuar në vendin ishullor dhe shumë biznese kanë nisur të përfitojnë nga avantazhet që ofron monedha. Bitcoin është metodë zyrtare pagese. …

Lexo më shumë

Një uebsajt ndryshon të dhënat dhe 100 miliardë dollarë monedha kriptografike fshihen

Vlera e disa prej monedhave kriptografike më popullore në botë ranë me shpejtësi mbrëmjen e së Hënës. Një rol të rëndësishëm mendohet të ketë luajtur ndryshimi i aplikuar nga një uebsajt popullor i vlerës së monedhave kriptografike. Uebsajti i quajtur coinmarketcap.com hoqi të Hënen të dhënat që vinin nga bursat …

Lexo më shumë