KriptoZona

Banka gjermane ofron llogari të dedikuara për kriptovaluta

solaris_bank

Banka gjermane Solarisbank lansoi një shërbim të ri bankar i cili ka në fokus klientët e kriptovalutave dhe të teknologjisë Blockchain. I quajtur Blockchain Factory, është një shërbim menaxhimi financiare për ato kompani operacionet e të cilave lidhen me kriptovalutat ose teknologjinë Blockchain. Një prej shërbimeve që ofron “Blockchain Factory” …

Lexo më shumë

Autoritetet Japoneze paralajmërojnë bursat e monedhave kriptografike

Japanese

Autoritetet rregullatorë Japoneze thanë ditën e Premte se kanë urdhëruar bursat e monedhave kriptografike të përmirësojnë shërbimin për të parandaluar pastrimin e parave. Agjencia e Shërbimeve Financiare dërgoi urdhrin për gjashtë bursa pasi gjeti probleme me sistemet e tyre kundër pastrimit të parave. Bitflyer, një prej bursave më të mëdha …

Lexo më shumë