Teknika të fotografisë: Selfie me fustanin-shalqi

Fustani-shalqi është trendi më i ri në Instagram. Mjafton një shalqi, një thikë për ta prerë dhe poza e gëzueshme (duke marrë të mirëqenë që keni celular dhe profil në Instagram).

Fansat e “hashtag”-ut #watermelondress kanë treguar talentin e tyre në realizimin e fotove me shalqi.

Si funksionon? E thjeshtë fare: ai që bën foton mban në dorë pranë aparatit një pjesë të vogël shalqiri, për të krijuar iluzionin se personi të cilit po i bëhet fotoja e ka veshur frutin.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.