Tech këshilla

Si t’i shihni të gjithë njerëzit që ju kanë fshirë nga Facebook

facebooj, mediat sociale, rrjetet sociale

Dëshironi t’i shihni të gjithë njerëzit të cilët ju kanë bërë “unfriend” nga Facebooku? Atëherë shtesa “Deleted” është për ju. Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook është vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyre të vërtetë. Kështu, në mënyrë që të mos “shokoheni” shumë, merreni sikur njerëzit jua kanë …

Lexo më shumë

Facebook vazhdon me befasitë

Rrjeti më i madh social Facebook është duke testuar një veçori të re që inkurajon përdoruesit të bëjnë miq edhe ata të cilët nuk i njohin. “Discover People” (Gjeni njerëz) ju fton që të “prezantoni veten” fillimisht duke përditësuar disa sektore të profilit, përfshirë biografinë dhe fotografitë. Nën to është …

Lexo më shumë