Tech këshilla

Kështu përshpejtohet celulari

apple_INFOGLOBI

Apple më në fund e pranoi, bateritë kanë një jetëgjatësi të shkurtër dhe e ngadalësojnë punën e celularit sapo të vjetrohen. Lajmet se Apple qëllimisht ngadalëson celularët e vjetër sapo të dalin modelet e reja, pushtuan rrjetet sociale këtë javë. Por, gjigandi teknologjik nuk vonoi dhe doli menjëherë me një …

Lexo më shumë