fbpx

Tech këshilla

Me “GoodTwitter” mund ta riktheni versionin e rrjetit për desktop

Twitter

GoodTwitter është shkarkuar nga mijëra përdorues Chrome dhe Firefox. Një përdorues i Twitter dhe zhvilluesi i softuerit, Zusor, ka zbuluar një shtesë të re për Google Chrome dhe Mozilla Firefox që do t’ju lejojë të përdorni faqen e vjetër të Twitter për desktop. Është quajtur GoodTwitter. Veçmas, një udhëzues është …

Lexo më shumë

Risi në Facebook

Facebook ka lëshuar një përditësim për veçorinë e “Foto Albumeve”, duke ua mundësuar përdoruesve të ruajnë postime me tekst së bashku me fotografi dhe video në disa dosje të stilit të albumeve të vjetër tradicional. Kompania tani i lejon përdoruesit që të zgjedhin ‘një album të paraqitur’ për t’u shfaqur …

Lexo më shumë