Ballina / Tech këshilla

Tech këshilla

Metamorfozis vjen me “Tech4Good” në Prishtinë

Fondacioni Metamorfozis, së bashku me zyrën lokale të “Microsoft”, organizojnë ditën e Microsoft-it kushtuar sektorit qytetar – “Teknologjia në re (cloud) ndihmon shoqëritë”. Ngjarja do të mbahet më 22 mars, në hapësirat e Hotel Sirius (salla Andromeda, kati i dytë), në Prishtinë, me fillim në orën 10:00. Ngjarja do t’u …

Lexo më shumë

Aftësitë që ju duhen për të fituar një punë tek Google dhe Apple

Ju nevojiten aftësi të veçanta nëse doni të fitoni një vend pune në kompanitë Google, Apple dhe Microsoft, shkruan Revista Class, transmeton Portalb.mk. Përfundimet janë nxjerrë duke parë të dhënat e plotësuara nga site i punësimit Paysa, i cili ka përpunuar dhjetëra milionë rezyme, të siguruara nga një kombinim i …

Lexo më shumë

Si t’i shihni të gjithë njerëzit që ju kanë fshirë nga Facebook

Dëshironi t’i shihni të gjithë njerëzit të cilët ju kanë bërë “unfriend” nga Facebooku? Atëherë shtesa “Deleted” është për ju. Ndryshe nga Instagram dhe Twitter, Facebook është vendi ku njerëzit flasin me miqtë e tyre të vërtetë. Kështu, në mënyrë që të mos “shokoheni” shumë, merreni sikur njerëzit jua kanë …

Lexo më shumë