fbpx

TË TJERA

Google me aplikacion që zbulon sëmundjet me “smartphone”

Senosis do të masë nëpërmjet fotokamerës, hemoglobinën, rrahjet e zemrës dhe nivelin e bilirubinës, ndërkohë që mikrofoni do të shërbejë për ekzaminime Një qendër diagnostikuese në varësi të ‘smartphone’. Kjo që ka për qëllim “Senosis”, aplikacioni i vogël amerikan dhe që është blerja e fundit e google, bashkon aftësinë dhe …

Lexo më shumë

Unaza për femrat jo tradicionale!

gishti e unaza

March 10, 2014Ora: 15:03 në Nuk dëshironi unazë me gurë shkëlqyes në dorën tuaj të majtë? Mendoni se kursimi tre mujor nga paga në punë për të blerë një unazë ‘sparkle’ është çmenduri fare! Atëherë unazat tradicionale nuk janë për ju dhe për martesën tuja ju këshillojmë njërën nga unazat …

Lexo më shumë