Ballina / KURIOZITETE / Të shtunave SHBA pa shërbime postare

Të shtunave SHBA pa shërbime postare

Shërbimi postar Amerikan për shkak të gjendjes financiare planifikon të ndërpres shërbimet postare të shtunave, por do të vazhdojë dërgimin e pakove gjashtë ditë në javë.

Në njoftim thuhet se agjensia qeveritare pritet të ndërpresë shërbimet postare prej muajit Gusht, dhe që do kursehen 2 bilion dollarë të shpenzimeve vjetore, thuhet në mediat e huaja.

Masa thekson një nga pikat e forta të agjencisë. Shpërndarja e pakove është është rritur për 14% që nga viti 2010. Dërgimi i letrave dhe dokumenteve të tjera me postë ka rënë me rritjen e përdorimit të internetit.

Provo po ashtu

Liqeni që brenda natës mbyti 1700 njerëz

Gjatë natës së 21 gushtit 1986, fshatarët që banonin pranë liqenit afrikan Nyos dëgjuan bubullima …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.