Të shtëna në Qendrën Mjekësore të Marinës në San Diego

20:40 – Raportimi për të shtënat në San Diego, sipas autoriteteve policore “ishin alram i rrejshëm’.

18:00 – Të paktën tri të shtëna me armë zjarri janë shkrepur në Qendrën Mjekësore të Marinës në San Diego, në Kaliforni.

Stafi që përbëhet prej mbi 6 mijë personash është udhëzuar të fshehet dhe ti kundërvihet ‘sulmeve eventuale’.

Në këtë Qendër Mjekësore rëndomë trajtohen ushtarët amerikanë.

Rasti po trajtohet si ‘rast në vazhdim’ dhe detajet janë të pakëta./infoglobi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!