Ballina / KRYESORE / Të premten në Shkup “Dita e Biçikletave”
biçiklistat

Të premten në Shkup “Dita e Biçikletave”

Të premten, zëvendësministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor të Maqedonisë, Jani Makraduli do të marrë pjesë në defilenë e biçikletave, e cila do të mbahet nga ora 10:00 prej para Portës “Maqedonia”.

Çiklistët do të lëvizin përgjatë rrugës: Porta Makedonija – rr.Dimitrie Çupovski në blvd. Koço Racin (kthehen majtas), blvd. Koço Racin, blvd. Kërste Misirkov (duke u kthyer majtas), blvd. Goce Dellçev kthehen majtas dhe vazhdojnë përgjatë bivd. VMRO (shkojnë djathtas), blvd. Partzanski odredi (Aradhet Partizane) deri te blvd 8 Shtatori (duke u kthyer në të djathtë) nëpër blvd Ilinden.

Defileu i biçikletave do të përfundojë te Guaca e Parkut të Qytetit, ku do të ndiqet një program argëtimi dhe fituesit më me fat përmes lotarisë do të fitojnë biçikleta si një simbol i përdorimit të mjeteve alternative të transportit.

Provo po ashtu

be

Reuters: BE do të shtyjë vendimin për negociata me Shqipërinë

Shtetet e Bashkimit Evropian ishin të pranishëm të hënën për fillimin e bisedimeve me Shqipërinë …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.