Ballina / KOSOVA / Të premten fjala përfundimtare për vrasjen e Aulon Zekës
aulon zeka

Të premten fjala përfundimtare për vrasjen e Aulon Zekës

Gati 5 muaj pas vrasjes së nxënësit Aulon Zeka, tre të miturit që po gjykohen lidhur me këtë rast dhe Prokuroria, do të thonë fjalët e tyre përfundimtare

Ndonëse nëpër media qarkulloi lajmi se këtë të premte do të shpallet aktgjykimit ndaj tre të miturve që po gjykohen lidhur me këtë vrasje, avokati i palës së dëmtuar, Skender Musa për Kallxo.com, sqaron se kjo informatë nuk është e saktë.

“Mund të them se informata për shpalljen e aktgjykimit siç është dhënë në disa media nuk është e saktë. Këtë të premte do të thuhen fjalët përfundimtare të palëve”, tha Musa.

Aulon Zeka ishte vrarë më 16 shtator të vitit të kaluar, ndërsa lidhur me këtë vrasje ishin arrestuar dy të mitur.

Gjykimi ndaj këtyre të miturve është i mbyllur për publikun, ndërsa gjatë kohës së mbajtjes së gjykimit disa herë është protestuar para Pallatit të Drejtësisë nga shokët e të ndjerit.

@Fluidi

Provo po ashtu

katedralja, prishtina,mesha,krishlindjet

Thirrje për paqe në meshën e Krishtlindjes

Mesazhe paqeje dhe mirëkuptimi u dhanë në kremten e Krishtlindjes, ku mesha kryesore e shënimit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.