Ballina / Shëndet & Fitnes / A do të jetë ‘reaktori i proteinave’ shpëtim nga uria

A do të jetë ‘reaktori i proteinave’ shpëtim nga uria

Ushqim i pasur me proteina.

Ky ushqim i pasur me proteina një ditë do të mund të përdoret në bordin e udhëtimeve hapësinore apo për të lehtësuar urinë në pjesën më të varfura të botës.
Ushqimi krijohet në laborator duke përdor një sërë “reaktorë proteinash” me madhësinë e një filxhani kafeje, duke shtuar ujë, dioksid karboni dhe mikrobe në një bioreaktor të vogël.
Më pas ata i ekspozuan këto elemente në elektrolizë, procesi që ndan substancat komplekse duke përdorur elektricitetin. Ky proces i jep mundësi studiuesve të marrin një sasi të vogël materiali solid i cili kishte një profil ushqimi që përputhej me atë të ushqimit bazë./21Media
@Fluidi

Provo po ashtu

testi i gjakut

Analiza e gjakut – shpresë për zbulimin e parasimptomatik të kancerit

Kërkime të reja shkencore duken premtuese për të dalluar disa lloje kanceri me analiza gjaku, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.