dafina dhe tayna

Tayna dhe Dafina Zeqiri vijnë me “Bye Bye”

Tayna ka bashkuar forcat me Dafina Zeqirin për të sjellë hitin më të ri të kësaj vere.

“Bye Bye” quhet projekti i ri i këtyre dy këngëtareve.

Në klip të dy këngëtaret duken shumë hot duke marrë poza atraktive.

Këtu mund të gjeni këngën.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.