Takoni Blobin, organizmin pa tru dhe pothuajse 720 gjini që rigjenerohet në vetëm dy minuta

Takoni Blobin, organizmin pa tru dhe pothuajse 720 gjini që rigjenerohet në vetëm dy minuta nëse e pret qoftë edhe në gjysmë.

Kjo krijesë u pa nga publiku për herë të parë në kopshtin zoologjik të Parisit.

Blob është gjithashtu i aftë të mësojë dhe mund të transferojë njohuri midis organizmave.

Padyshim që kjo qënie ka shkaktuar kuriozitet te të gjithë në botë, të cilët kanë shpërndarë në mënyrë virale fotografitë krijesës.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Content is protected !!