Ballina / Tag Archives: Zvicra

Tag Archives: Zvicra

Çdo 30 sekonda më shumë se Zvicra

bitcoin, kriptovaluta, zvicra, energjia

Bitcoins konsumon 0,27% të energjisë elektrike  Bitcoin, kriptovaluta më e popullarizuar, konsumon më shumë energji elektrike se disa vende të ndryshme të botës. “Miniera”, sistemi i përdorur për të lëshuar bitcoins përmes fuqisë informatike të shumë kompjuterëve të shpërndarë në të gjithë globin, kërkon 60,45 terawatt orë energji në vit, …

Lexo më shumë

Abrashi për sigurimet sociale: Me Zvicren do të bisedojmë gjatë prillit

Arban Abrashi,

Ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Arban Abrashi, ka deklaruar se Marrëveshja për sigurime sociale ndërmjet Konfederatës së Zvicrës dhe Qeverisë së Republikës së Kosovës, do të finalizohet deri në gjysmën e këtij. “Si rezultat i bashkëpunimit të suksesshëm në mes të Ministrisë së Punës dhe Mirëqenies Sociale me ministrinë …

Lexo më shumë