Tag Archives: zgjedhjet prishtine

Cila është pasuria e kandidatëve kryesor për kryetar të Prishtinës

4 kandidatet për kryetar të prishtines

Shpend Ahmeti, Arban Abrashi, Lirak Çelaj dhe Arbër Vllahiu janë kandidatët e partive kryesore politike në vend që synojnë të triumfojnë në Prishtinë më 22 tetor në zgjedhjet lokale. Secili prej tyre ka ushtruar pozita të rëndësishme në institucione shtetërore. Ahmeti tashmë si kryetar i Prishtinës, Arban Abrashi ish-ministër i …

Lexo më shumë