Tag Archives: zgjedhjet lokale

Kosova sot voton

prishtina

Në Kosovë sot mbahen zgjedhjet lokale. Gara zgjedhore zhvillohet në 38 komuna, ku do të votohet për kryetarët e rinj dhe përbërjet e reja të asambleve komunale. Të drejtë vote kanë më shumë se 1 milion e 890 mijë qytetarë. Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka konfirmuar hapjen e 899 …

Lexo më shumë