Tag Archives: Zgjedhjet lokale 2017

Premtimet e mëdha të kandidatëve për kryetarë të komunave

zgjedhjet komunale kosove

Fushata e partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet lokale të 22 tetorit në Kosovë, e filluar ditë më parë, po përcillet me premtime nga më të ndryshmet. Për mandatin e ardhshëm katërvjeçar, kandidatët për kryetarë të komunave zotohen se do të përmirësojnë dukshëm jetën e qytetarëve. Ata premtojnë përmirësim të shërbimeve …

Lexo më shumë

Fushata për zgjedhjet lokale

fushata zgjedhjet lokale 2017

Tashmë zyrtarisht ka nisur fushata për zgjedhjet lokale. Kanë qenë Partia Demokratike e Kosovë dhe Aleanca Kosova e Re, që fushatën e kanë nisur saktësisht në ora 00:00. Lidhja Demokratike e Kosovës dhe Lëvizja Vetëvendosje fushatën do ta hapin sot rreth orës 17:00, njëra në Prishtinë e tjera në Prizren. Zgjedhjet lokale …

Lexo më shumë

Zgjedhjet lokale, tërhiqet shorti

zgjedhje

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve bëri e tërheqjen së shortit për renditjen e Subjekteve Politike në Fletëvotimin e Zgjedhjeve Lokale të cilat do të mbahen më 22 tetor 2017. Pjesëmarrëse në këto zgjedhje priten të jenë 91 Subjekte Politike, prej tyre 1 Koalicion; 35 Parti Politike; 30 Iniciativa Qytetare dhe 25 Kandidatë …

Lexo më shumë