Tag Archives: zera

A e dini pse dëgjoni zëra?

Shpesh herë mund të betoheni se e dëgjuat dikë duke thirrur emrin tuaj, por në të vertetë kjo është vetëm një fiksion. Një fenomen i tillë tregon nivelin e psikozës, transmeton infoglobi. Sipas një studimi të fundit, i përqendruar kryesisht në përpjekjet e individëve pa psikozë dhe për të shqyrtuar …

Lexo më shumë