Tag Archives: Zbulohet

Zbulohet kodi sekret i Apple!

apple

Zbulohet kodi sekret i Apple! Nga ekspertët është cilësuar si rrjedhja më e bujshme në histori e informacionit. Një përdorues, i cili ka mbetur anonim, ka arritur të zbulojë së fundmi një komponent kyç të kodit burimor të iOS në GitHub. Tashmë Apple e ka tërhequr kodin, por jo përpara …

Lexo më shumë

Zbulohet thesari mesjetar

thesari_infoglobi

Një thesar i madh është zbuluar gjatë një gërimi në Abbey të Cluny. Gjatë gërmimeve në një ndërtetsë të vjetër janë gjetur 2.200 monedha argjendi, 21 florinj, 1 unazë floriri me vulë dhe objekte të tjera argjendi. Thesari mesjetar i përket shekullit të 12-të. “Në fillim menduam se ishte bronz …

Lexo më shumë