Tag Archives: Youtube

Edhe Amazon-i me Youtube

amazon youtube

Rivaliteti i Amazon me Google mund të ashpërsohet edhe më shumë, pasi gjiganti i “e-commerce” po përgatit në fshehtësi një konkurrent të Youtube. Në fillim të muajit, Amazon ka bërë kërkesë për të bërë të tijat termat “AmazonTube” dhe “OpenTube”. Amazon ka regjistruar edhe disa “domain”-e që kanë sinjalizuar planet …

Lexo më shumë