Tag Archives: ylli i panjohur

Ylli që në teori nuk ekziston

ylli misterioz

Pavarësisht se deri tash ka eksploduar disa herë, supernova iPTF14hls ende nuk është shuar, transmeton CNN. Supernova iPTF14hls, e cila është gjetur në shtator 2014, për astronomët e Observatoriumin “Las Kumbres” në Kaliforni në fillim kishte vepruar kryesisht në mënyrë normale. Ata kishin vëzhguar yllin për të studiuar materialin dhe …

Lexo më shumë