Tag Archives: X-37B

Misioni misterioz i X-37B

Misioni misterioz i X-37B

Një prej misioneve më misterioze të ushtrisë amerikane ndodh prej dy vitesh në hapësirë dhe për herë të parë që nga ajo kohë, mini-anija hapësinore X-37B, thuhet se do të rikthehet në shtëpisë. X-37B u hodh në hapësirë pa shumë detaje në lidhje me misionin e saj, më 20 maj …

Lexo më shumë