Tag Archives: WhatsApp

Gazetarët përgjohen përmes WhatsApp

whatsapp,NSO Group, android, BlackBerry, ios

Softueri i zhvilluar nga NSO i njohur si Pegasus ishte krijuar për tu instaluar në distancë për të vjedhur të dhëna nga  pajisjet që përdorin sistemet operative Android, iOS dhe BlackBerry WhatsApp-i ka hedhur në gjyq firmën izraelite të teknologjisë NSO Group, duke e akuzuar atë se e ka përdorur …

Lexo më shumë

WhatsAppi reagon pas pasojave fatale

WhatsAppi reagon pas pasojave fatale

WhatsApp-i njoftoi se ka bërë ndryshimeve të aplikacionit për 200 milionë përdorues të tij në Indi, pas përhapjes së mesazheve virale nëpërmjet tij, që rezultoi në sulme vdekjeprurëse në masë. Qeveria e Indisë ka kërcënuar ta hedhë në gjyq WhatsApp-in duke thënë se “nuk mund t’i shmanget përgjegjësisë dhe llogaridhënies”. …

Lexo më shumë

WhatsApp sërish me risi

WhatsApp-480x285

WhatsApp është duke punuar mbi telefonatat në grup, dhe ky funksion i ri duhet të fillojë në 2018. Është pikërisht llogaria në Twitter e WABetainfo që konfirmon edhe këtë të re të fundit që na vjen nga çati, pra eleminimi i mesazheve të dërguara në grup. Përveç këtyre dy risive, …

Lexo më shumë