Tag Archives: weekend

Zhdukja e fundjavës

weekend

Ndoshta zhdukja progresive e fundjavës do të ketë një prej atyre pasojave dytësore që askush nuk i përllogarit, dhe këta njerëz nuk do të vdesin më. Ndoshta pa fundjavën do të ishim të gjithë të pavdekshëm. Ose kushedi, do të ndodhë ekzaktësisht e kundërta Shkruan: MARTIN CAPARROS Fundjava është një …

Lexo më shumë