Tag Archives: vullkani Stromboli

Shpërthen vullkani Stromboli

vullkani Stromboli

Pas disa javësh pritje vullkani Stromboli ka shpërthyer. Lëvizjet më të fuqishme filluar në 8 dhjetor kur llava doli nga krateri. Kulmi i aktivitetit vullkanik ka qenë rreth orës 14.30 të 15 dhjetorit. Asnjë problem për banorët e ishullit të Eolie dhe për turistët. Shpërthimi kishte të bënte vetëm me …

Lexo më shumë