Tag Archives: vuciqi

Punësimet politike të serbëve

brukseli, thaci, vuciqi, mogerini, serbet

Marrëveshja e Brukselit e vitit 2015, marrëveshje  politike dhe obligative për MTI-në Ministria e Tregtisë dhe Industrisë sqaron se punësimi i Inspektorëve nga komuniteti serb (strukturave në veri) është bërë në bazë të Marrëveshjes së Brukselit të vitit 2015, marrëveshje  politike dhe obligative për MTI-në (dhe shumë Institucione tjera). Pavarësisht …

Lexo më shumë