fbpx

Tag Archives: vrasja

Këshilli i Sigurisë : Situata në Kosovë – e qetë dhe stabile

Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, ka mbledhur sot Këshillin e Sigurisë së Kosovës (KSK) , bazuar në përgjegjësitë dhe obligimet kushtetuese dhe ligjore, për të diskutuar mbi gjendjen aktuale të sigurisë në vend. Këshilli i Sigurisë së Kosovës, me përfaqësim të institucioneve të Republikës së Kosovës, mekanizmave të …

Lexo më shumë