fbpx

Tag Archives: Vlora Dumoshi

Vlora Dumoshi: Do të bashkëpunojë me qytetarë.  Në familje, në lagje

Vlora Dumoshi

Vlora Dumoshi, prej vitesh është pjesë e jetës politike dhe institucionale në Kosovë. Karrierën e filloi si gazetare e Revistës Studentore “Bota e Re”, e vazhdoi me angazhimin si staf civil në Forcat Paqeruajtëse Amerikane për Kosovë dhe Bosnje e Hecegovine, e më pas në organizatat e ndryshme ndërkombëtare për zhvillimin …

Lexo më shumë

Dumoshi: Unë jam Vlora e Prishtinës

vlora dumoshi

Kandidatja për asambleiste në Kuvendin e Prishtinës nga radhët e LDK-së, Vlora Dumoshi, të hënën mbrëma e fokusoi fushatën në barazi gjinore. Gjatë takimit me gratë , Dumoshi foli për sfidat e gruas në politikë dhe pengesat me të cilat ballafaqohen gratë e vajzat. InfoGlobi ju sjell të plotë fjalimin …

Lexo më shumë