fbpx

Tag Archives: vizionari

Vizionari

kemal ataturk, vizionari, samir strati, Bor, Guinness World Records, turqia, shqiperia

Strati, rekord Guinness me portretin e Ataturkut me 250 mijë vida Artisiti i mozaikëve, Saimir Strati ka shënuar rekordin e 11 në Librin e Rekorderve Guinnes. Strati arriti të realizonte portretin e Ataturkut për 37 ditë në 15 metra katrorë, të mbuluar me 250 mijë vida të ngjyrave dhe dimensioneve …

Lexo më shumë