fbpx

Tag Archives: Vittorio Zucconi

Shtetet e Bashkuara të Armëve

Vittorio Zucconi

Tragjedia periodike e atentatorit, që zbraz armën kundër të pafajshmëve dhe të panjohurve, në dukje pa asnjë motiv personal apo mëri, i lindur amerikan dhe me origjinë amerikane, nuk është e shpjegueshme, përveçse përmes disponueshmërisë së instrumentave të vdekjes, që shumëfishojnë efektin e aksionit. “Por nuk është ky momenti për …

Lexo më shumë