fbpx

Tag Archives: vitamina D

Kjo vitaminë i mbron kockat

vitamina D

Lëvizje të kombinuar bashkë me një dietë të pasur me kalcium dhe proteina, përveç se dhe një ekspozim të rregullt ndaj diellit, i cili favorizon prodhimin e vitaminës D: këtë sugjerojnë ekspertët për të garantuar shëndetin e kockave. Sipas studiuesve: “ushqimet e pasura me kalcium (qumështi e bulmetrat) duhet të …

Lexo më shumë