fbpx

Tag Archives: Visare Gashi Gorani

Visare Gorani – Gashi: Mungesa e kulturës në debat politik është neveritëse

Visare Gorani Gashi

Visare Gorani -Gashi është kandidate e partisë politike Vetëvendosje që po garon për asambleiste të Komunës së Prishtinës.  Intervistoi: Evliana Berani Ajo është ekonomiste e diplomuar, e cila një jetë të tërë të punës dhe veprimtarisë ia kushtoi politikave zhvillimore dhe krijimit të një shoqërie me mundësi të barabarta për …

Lexo më shumë